CICLE SUPERIOR


 TALLER SIGUES TU 

El passat dia 6 de març els alumnes de cicle superior vam participar en un taller sobre les emocions. Va ser un concurs molt divertit en el que tots i totes ens ho vam passar d'allò més bé! A més ens van regalar una petita pissarra d'imant per penjar a la nevera i poder escriure cada dia allò que ens fa feliços.https://photos.app.goo.gl/3ZflDM4dIppZ8mZl2
https://photos.app.goo.gl/3ZflDM4dIppZ8mZl2 
 


*********************************************************************************************

ARTS AND CRAFTS

Els alumnes de cinquè i sisè han estat treballant amb diferents blocs de fusta. Aquest material el donaran als alumnes d'educació infantil perquè hi puguin jugar.  

Aquí teniu les seves creacions:

https://photos.app.goo.gl/RyxvRDQe1kuk1bXy1


*******************************************************************************
 El passat dimarts 30 de gener vam celebrar el dia de la pau a l'escola. Els alumnes de cicle superior vam fer unes dinàmiques per treballar la convivència, el respecte i la cooperació entre companys/es. Tot plegat ens va fer reflexionar sobre el valor de l'amistat. Va ser una sessió molt enriquidora per a tots/es.

https://photos.app.goo.gl/avl8F6XI5mz5rv2j1


 https://photos.app.goo.gl/avl8F6XI5mz5rv2j1

......................................................................................................................................................................


Abans de les vacances de Nadal, els alumnes de Cicle Superior també van celebrar l'amic invisible. Va ser molt divertit ja que havien d'endevinar, a partir de pistes, qui era el seu amic invisible.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada