CICLE SUPERIOR

ENGLISH DAY

El divendres 24 de maig els i les alumnes de CS varen participar en la onzena edició de l'English Day (Alt Empordà). Tots i totes varen tenir l'oportunitat de conèixer altres alumnes d'altres escoles. Varen poder cantar i ballar cançons en anglès i jugar diferents jocs utilitzant la llengua anglesa. Per a tots i totes va ser una experiència molt bonica!
***********************************
CIRCUIT ELÈCTRIC

A l'aula de CS hem estat treballant els circuits elèctrics. Cada alumne ha muntat el seu propi circuit i ha pogut experimentar com cal connectar tots els elements per tal que aquest funcioni correctament. Cadascú ha dissenyat una caixa amb el dibuix de la constel·lació que ha volgut, relacionant-ho, així, amb el nom de la nostra classe i el projecte interdisciplinari d'aquest curs.Podeu veure totes les fotografies clicant AQUÍ

*********************************************************************************

OUR AMAZING ANIMAL
Els i les alumnes de cicle superior, han treballat un animal que consideren meravellós. Després de fer una recerca sobre les seves característiques i habilitats, han extret la informació que consideraven més important, l'han escrit i aquesta setmana l'han exposat. 
Ens ha agradat molt la seva tria!
NOA, POL I ANIOL: THE TURTLE

ROMEO I CARLA: THE CHAMELEON

MARTÍ, DAVID I ARIANA: THE BLUE WHALE


LAIA.P I JÚLIA: THE KANGAROO


LAIA.D, JORDINA I GORKA: THE KOALA

ONA: THE RED PANDA

ORIOL I ADRIÀ: THE MAMMOTH

ADA I LAIA.R: THE DRAGONFLY


**********************************************************
FEM UNA MAQUETA DE LA TERRA

A cicle superior hem estat treballant La Terra i per entendre bé com està formada hem construït, en petit grups, una maqueta del nostre planeta, tot explicant les diferents capes que la conformen. Hem après molt i mireu quines maquetes tant maques!
Cliqueu AQUÍ per veure totes les fotografies 


***************************************************************************

OUR FAVOURITE ARTIST
A l'hora de llengua estrangera, els i les alumnes de cicle superior, han treballat un/a artista que els agrada. Després de fer una recerca sobre la seva vida i extreure el que creien important, l'han escrit i la setmana següent l'han exposat. Aquesta vegada han fet servir el teatret del pati de l'escola. 

ARIANA I LAIA.D : USAIN BOLTROMEO I LAIA.P: MICHAEL JORDAN

NOA, CARLA I ADA: PIPPI LONGSTOCKING

LAIA. R I POL: NEYMAR

JORDINA I DAVID: NICOLAS CAGE

ADRIÀ I MARTÍ: JOHN CENA

JÚLIA I ANIOL: LIONEL MESSI

ONA I ORIOL: SHELDON COOPER

LAURA I GORKA: EMINEM


***************************************************************
HALLOWEEN RECIPES
Aquestes dues últimes setmanes els i les alumnes de cicle superior, a l'hora de llengua estrangera, han dissenyat diferents receptes de Halloween. Després d'escriure la seva recepta van exposar-la de manera oral. Alguns/es estaven molt nerviosos però al final s'ho van passar molt bé!
LAURA I LAIA.P: HALLOWEEN CREPES

ADA I DAVID: PUMPKIN PIZZA

ARIANA I NOA: HALLOWEEN CREPES

GORKA I POL: HALLOWEEN BISCUITS

LAIA.R I JORDINA: SWEET POTATO SALAD

MARTÍ, ORIOL I ROMEO: SAUSAGE WITH SPAGHETTI

 ONA I JÚLIA: MUSHROOM SALAD
ADRIÀ I ANIOL: PIZZA SHOT

LAIA.D I CARLA: YOGHURT OF AUTUMN

******************************************************************
ACTIVITAT: LA MOTXILLA COHESIONADORA El primer dia de curs és especial per a tots, mestres i infants i aquest curs a Cicle Superior hem volgut començar amb una activitat per enfortir la cohesió de grup. 
Misteriosament, quan els nens i nenes van entrar a l'aula es van trobar amb una motxilla a les taules. Ràpidament es van adonar que no podien obrir-la, ja que tenia un cadenat de seguretat. Buscant i remirant van trobar una nota a la butxaqueta petita que deia:

Hola nois i noies! Avui venia ben contenta i carregada d'uns missatges molt importants per a vosaltres però m'he quedat tancada i no em poden obrir. He pensat que vosaltres em podríeu ajudar. Així dons us necessito a cadascú de vosaltres. Només ho aconseguireu si sou un equip!


Per aconseguir obrir el candau de seguretat van haver de superar tres activitats de cohesió de grup: la teranyina de les bones coses, les cadires cooperatives i el puzzle conjunt. D'aquesta manera van descobrir on era la clau i van poder obrir la motxilla. Aquesta contenia un seguit de missatges en relació a l'aula i l'escola que ens van portar a parlar i reflexionar com a grup -classe. 


Si cliqueu AQUÍ veureu una mostra de fotografies de l'activitat. 


2 comentaris: